Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΤΟΥ X-FACTOR 3




































1 σχόλιο:

  1. • ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
    Είναι πτυχιούχος μουσικών σπουδών του πανεπιστημίου Αθηνών και έχει σπουδάσει "Grade 8 Popular Vocalsστο Royal University of London. Γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1984 στη Λεμεσό της Κύπρου και είναι 26 ετών. Το ζώδιό του είναι Λέων. Έχει τραγουδήσει επαγγελματικά σε αρκετά νυχτερινά μαγαζιά.


    • ΕΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
    Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κύπρο. Η μητέρα της είναι από την Αγγλία. Είναι η μικρή του "X Factor", αφού είναι μόνο 16 ετών. Γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1994 και ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων. Για εκείνη το "X Factor" είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Πιστεύει ότι είναι μοναδική εμπειρία και ελπίζει μέσα από αυτή να της ανοίξουν πολλές πόρτες, για να ακολουθήσει αυτό που αγαπάει

    • ΧΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
    Γεννήθηκε στις 09/03/1989. Είναι 21 ετών και ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων. Ζει στη Λεμεσό της Κύπρου. Αγαπημένος του τραγουδιστής είναι ο John Mayer. Στο "X Factor" θα ήθελε οπωσδήποτε να τραγουδήσει το "Billie Jean" του Michael Jackson. Χόμπι του είναι η ιστιοπλοΐα.

    ΕΛΕΝΑ ΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
    Είναι 33 ετών. Γεννήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 1976 και το ζώδιό της είναι Τοξότης. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Λεμεσό της Κύπρου. Στην οντισιόν της Κύπρου κατάφερε να εντυπωσιάσει τους πάντες με την φωνή και το συναίσθημά της. Δεν κατάφερε να κάνει καριέρα έως τώρα, γιατί είχε ένα γάμο κι ένα διαζύγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή