Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

X-Magazine Κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα


Με μια κυκλοφορία έκπληξη συνοδεύεται η φετινή πρεμιέρα του μεγαλύτερου μουσικού show στην ελληνική τηλεόραση! Ο Ομιλος ΑΝΤΕΝΝΑ προχώρησε στην δημιουργία και έκδοση του περιοδικού X Magazine μετά από 2 χρόνια τεράστιας επιτυχίας του μοναδικού ελληνικού μουσικού show.

Το περιοδικό θα κυκλοφορεί από την εκδοτική εταιρία του Ομίλου, Δάφνη Επικοινωνίες από την Τρίτη 2 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη.

Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό φρέσκο και νεανικό εβδομαδιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης. Θα περιέχει όλες τις λεπτομέρειες από τα lives, την εξέλιξη των παικτών στο παιχνίδι, τις δηλώσεις των κριτών, αλλά και αποκλειστικά θέματα από τα παρασκήνια του X-Factor. Παράλληλα στις σελίδες του X-Magazine θα φιλοξενούνται συνεντεύξεις καλλιτεχνών από την ελληνική και παγκόσμια showbiz, μουσικά θέματα, λαμπερά πρόσωπα που έχουν το πολυπόθητο "X", όλα τα hot news από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή καθώς και celebrity looks, beauty tips, νέες κυκλοφορίες δίσκων, προτάσεις εξόδου κ.ά..

Θα τρέχει διάφορους διαγωνισμούς και θα δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να κερδίζουν προσκλήσεις για τα lives, τον μεγάλο τελικό και όχι μόνο! Ας σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα διεθνή τίτλο αφού φέτος τον Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε και στην Αγγλία.

Το Ελληνικό X-Magazine κυκλοφορεί με πρώτο εξώφυλλο τον Σάκη Ρουβά (ο μεγαλύτερος Ελληνας star και παρουσιαστής του show σχολιάζει τις σημαντικότερες στιγμές των δύο πρώτων τηλεοπτικών σεζόν του X Factor, έτσι όπως τις έζησε ο ίδιος!) Δώρο: CD - compilation με 12 νέα τραγούδια από τα προσωπικά albums των πρώην παικτών του X Factor (Σταύρο, Νίνη, 48 ώρες, Ήβη, Νικηφόρο, Pale Faces, Ελευθερία, Ελένη, Κόκκινα Χαλιά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου