Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Big Brother: Ο Μιχάλης δέχθηκε «πισώπλατη μαχαιριά»

Προτεινόμενος για αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother είναι ο Μιχάλης. Ο Κύπριος συγκάτοικος, είναι η «ψυχή» του σπιτιού και δεν προκαλεί τους άλλους παίκτες με την συμπεριφορά του.

Εντύπωση προκάλεσε η αρνητική ψήφος της Στέλλας που
έδειξε τα δύο της πρόσωπα με την «πισώπλατη μαχαιριά» της στον, υποτιθέμενο, φίλο της. Η Κρητικιά παίκτρια δείχνει (μπροστά) από τον Μιχάλη πως περνά όμορφα μαζί του, ενώ ώρες πριν τον καταψηφίσει ο Κύπριος παίκτης της πρόσφερε ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Άφωνοι από την ψήφο της Στέλλας έμειναν όλοι στο στούντιο του Alpha στην ζωντανή μετάδοση της Κυριακής, με την Ρούλα Κορομηλά να σοκάρεται από το γεγονός αυτό ενώ ο συμπαρουσιαστής της, Παύλος σχολίασε: «Είναι πολλές οι 200.000 ευρώ!»

Πολύ σωστός είναι ο χειρισμός του Μιχάλη στο θέμα με την περίπτωση της Νάρας που είναι εμφανέστατο πως θέλει η σχέση της να μην είναι απλά φιλική. Μετά το περιστατικό των δύο πριν μερικές μέρες, ο Κύπριος παίκτης, σωστά, σταμάτησε τις «αγαπούλες» δείχνοντας πως έχει αυτοέλεγχο, γνωρίζοντας πως θα μπορούσε να εκτεθεί τόσο ο ίδιος όσο και η σέξι Βραζιλιάνα αφού παρακολουθείται η κάθε τους κίνηση.

Η Νάρα μη μπορώντας να ελέγξει τα αισθήματά της για τον Μιχάλη, τον προσέγγισε πολλές φορές χωρίς όμως να υπάρχει ανταπόκριση. Μη αντέχοντας άλλο να βλέπει τη Μαρία, που μπήκε την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι, να κάνει παρέα με τον Κύπριο, έκανε σκηνή ζήλιας την οποία χειρίστηκε ώριμα ο Μιχάλης και η Μαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου