Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Γιατί μερικές χώρες δεν θέλουν να ενταχθούν στην ΕΕ;

  Με όλα τα οφέλη για την ΕΕ, μπορείτε να βρείτε ακόμη χώρες που δεν επιθυμούν να ενταχθούν.. Θεωρώ ότι υπάρχουν δύο τύποι των χωρών που δεν επιθυμούν να ενταχθούν στην ΕΕ. T. Η πρώτη τύποι είναι έθνη που έχουν σημαντικά υψηλότερο βιοτικό επίπεδο, στη συνέχεια στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση. . Η ΕΕ θα είναι επιζήμια για τη χώρα τους και να μειώσουν το βιοτικό επίπεδο, διότι χώρες στην ΕΕ που δεν είναι τόσο επιτυχής, θα πρέπει να πάρει μέρος των κερδών τους. . Νορβηγία για παράδειγμα, δεν θα επωφεληθούν επειδή η ΕΕ είναι ένα σύστημα στο οποίο ο καθένας συνεισφέρει χρήματα και πόρους. . Η πλουσιότερων κρατών συμβάλουν στην εξισορρόπηση των λιγότερο πλούσιων κρατών, συμβάλλοντας ο καθένας σταθερότητα κέρδος. . Επίσης, οι χώρες που είναι πλούσια σε πόρους και η έλλειψη άλλου συναλλαγές με τις χώρες που έχουν αυτού του πόρου. . Όλες οι πολιτικές και οικονομικές αποφάσεις σε ευρύτερη κλίμακα μέσω του συστήματος της ΕΕ, της κυβέρνησης. Παρά το γεγονός ότι η ΕΕ προσφέρει στις χώρες την πρόσβαση σε μια πλούσια αγορά και την προστασία από χώρες εκτός της ΕΕ να καταστεί η ΕΕ ένα είδος «σούπερ-έθνος" που συνεργάζεται σε θέματα σε οποιαδήποτε περιλαμβάνονται εθνών τους.
. Η Νορβηγία είναι χώρα του ΝΑΤΟ, με πολλά αποθέματα πετρελαίου παράγουν ένα υψηλό κέρδος για το έθνος που έχει μόνο 4 εκατομμύρια κατοίκους και τα υψηλότερα επίπεδα διαβίωσης στον κόσμο.. Το έγγραφο αυτό προστατεύεται από το ΝΑΤΟ, λόγω της στρατηγικής σημασίας του των πετρελαϊκών πόρων της. . Έχει, επίσης, πρόσβαση στην ευρωπαϊκή αγορά μέσω της ΕΖΕΣ (Ευρωπαϊκή Ζώνη Ελευθέρων Συναλλαγών).  Με όλους αυτούς τους παράγοντες στο μυαλό δεν υπάρχει τίποτα για να κερδίσουν με το να ενταχθεί στην ΕΕ, αλλά μόνο κάτι για να χαλαρώσει.. Αυτό είναι κοινό μεταξύ πολλών εθνών που δεν είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  Το δεύτερο είδος είναι οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης που έχουν δυσκολία στην επίτευξη συμφωνίας με την ΕΕ σε ορισμένα θέματα ιδεολογίας, όπως ο έλεγχος και η μεγαλύτερη κυβέρνηση και επειδή είναι ακόμη αναδυόμενες έθνη δεν είναι έτοιμοι να μετατρέψουν την κυριαρχία τους σε αυτό το υψηλότερο επίπεδο. . Πολλοί από τους αυστηρούς κανονισμούς της ΕΕ που διατίθενται στις χώρες που απευθύνονται να εξασφαλιστεί ότι οι ενδιαφερόμενες χώρες να εξαρτώνται από την ΕΕ και δεν θα ήταν σε θέση να το κάνει αν ήθελε ποτέ να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. . Ακριβώς σε περίπτωση που ένα άλλο έθνος, όπως η Ρωσία δημιούργησε ένα συγκρότημα των εθνών που προσέφερε ένα διαφορετικό, πιο ελκυστικό Ένωση για να ενταχθούν στο να αναγγελθούν, ένα είδος "σούπερ-έθνος" που μπορεί να μονοπωλήσει την αγορά και το εμπόριο. . Αυτό θα καταστήσει τη Ρωσία μια «απαράβατο» αυτοκρατορία που θα είναι σε θέση να διεξάγει πόλεμο και τις τιμές της αγοράς έλεγχο πολλοί πόροι που ελέγχουν. Η ΕΕ έχει ένα έγκυρο σημείο στη διασφάλιση ότι κανένα έθνος δεν παίρνουν στα μεγάλα, αν και υπάρχουν κάποιες χώρες που διστάζουν να προσχωρήσουν στην ΕΕ, λόγω του ελέγχου που η ΕΕ θα κερδίσει τελικά με την προσθήκη του έθνους τους και την αδυναμία τους να πάρουν εάν μια κατάσταση όλο και έφτασαν στην οποία θα ήθελε να γίνει ένα κυρίαρχο έθνος και πάλι.  Υπάρχουν χώρες της Ανατολικής Ευρώπης που αισθάνονται με την έκρηξη της τεχνολογίας και η χρήση για προηγουμένως άχρηστο πόρους που θα ήταν προς το συμφέρον τους να ασκούν μόνοι τους να εγγυηθούν μια πιθανή οικονομική έκρηξη σε ένα νέο τομέα της τεχνολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου