Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ξενοδοχείο για τους λάτρεις των αυτοκινήτων


Κοιμηθείτε στο τιμόνι χωρίς ενοχές και κυρίως χωρίς φόβο για τη ζωή σας! Το ξενοδοχείο «V8 Hotel» στη Στουτγάρδη προσφέρει στους πελάτες του αναπαυτικό ύπνο στο αυτοκίνητο της αρεσκείας τους. Δωμάτια με θέμα πολυτελή αυτοκίνητα έχουν κάνει ακόμα και τους ντόπιους να μετακομίζουν από τα σπίτια τους στο μοναδικό ξενοδοχείο για να ζήσουν αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία ύπνου.

Το πρωτότυπο ξενοδοχείο έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για τους λάτρεις των τεσσάρων τροχών, στο διεθνές σημείο συνάντησης των εμπόρων αυτοκινήτων στο Meilenwerk της Στουτγάρδης στη Γερμανία. Ετσι, όσοι επισκέπτονται το Meilenwerk μπορούν να διανυκτερεύσουν στο πολυτελές ξενοδοχείο, στο κρεβάτι που έχει τη μορφή του αγαπημένου τους οχήματος. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν κρεβάτια-αυτοκίνητα από Morris Minor μέχρι Mercedes. Το κάθε δωμάτιο, ωστόσο, έχει διαφορετικό θέμα, εμπνευσμένο από τον χώρο όπου μπορεί να έχει παρκάρει κάθε όχημα. Για παράδειγμα, σε ένα από τα δωμάτια το κρεβάτι-αυτοκίνητο βρίσκεται σε drive-in, γι' αυτό και το ταβάνι μοιάζει με έναστρο ουρανό. Σε άλλο, το κρεβάτι-σκαραβαίος είναι παρκαρισμένο σε βενζινάδικο, ενώ σε άλλα δωμάτια τα «αυτοκίνητα» βρίσκονται στο συνεργείο, αφού οι τοίχοι του χώρου είναι διακοσμημένοι αναλόγως. Υπάρχει, όμως, και δωμάτιο που μπορείς να κοιμηθείς στην… αγκαλιά της Μερσεντές σου την ώρα που αυτή βρίσκεται στο πλυντήριο!

Οι τιμές των δωματίων φτάνουν μέχρι και 400 ευρώ τη βραδιά, ενώ την υψηλότερη τιμή έχει φυσικά η σουίτα «Zeppelin», η οποία απλώνεται σε 120 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει σάουνα και βεράντα με εκπληκτική θέα. Ανάμεσα στους πελάτες μέχρι τώρα υπήρξαν και αρκετοί διάσημοι, ωστόσο υπάλληλοι και ιδιοκτήτες του «V8» δεν θέλουν να αναφέρουν τα ονόματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου