Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΠΟ X-FACTOR

Μπηχτές και σχόλια ακούστηκαν στο X-Factor για την παραίτηση του Γιώργου Λεβέντη απο τον ANT1. Τι είπε ο ίδιος ο Λεβέντης για το αν θα παραμείνει στο X-Factor;

Τελικά, ο Γιώργος Λεβέντης έκανε πράξη την ατάκα του και «πηδήχτηκε από το παράθυρο» του ΑΝΤ1. Η παραίτηση του Γιώργου Λεβέντη και η ανάληψη καθηκόντων στην εταιρεία του Simon Cowell στο Λονδίνο δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Σάκη Ρουβά στο X-Factor.

Την απόλυτη ατάκα για την παραίτηση Λεβέντη την πέταξε ο Γιώργος Θεοφάνους: «Ο Λεβέντης είναι ο μόνος από το X-Factor που θα κάνει διεθνή καριέρα». Μπράβο αυτογνωσία ο μουσικοσυνθέτης!

Πάντως, στην έναρξη του X-Factor ο Γιώργος Λεβέντης ήταν αρκετά πεσμένος, ενώ ο Σάκης Ρουβάς προσπαθούσε να τον ανεβάσει. Όταν ο παίκτης του Λεβέντη, Χάρης σχολίασε την υποστήριξη των φίλων του από το Λονδίνο, ο τραγουδιστής είπε: «Άλλοι έρχονται από το Λονδίνο και άλλοι πάνε στο Λονδίνο…», και αργότερα συμπλήρωσε απευθυνόμενος στο Λεβέντη: «Σου ‘ρχεται να πηδηχτείς απ’ το παράθυρο; Να φύγεις απ’ τη χώρα;»

Ο Γιώργος Θεοφάνους με αφορμή την εμφάνιση όλων των παικτών του Γιώργου Λεβέντη στην σκηνή του X Factor, τον ρώτησε αν αυτό είναι ένα αποχαιρετηστήριο πάρτυ και αν θα είναι εκεί και την επόμενη εβδομάδα. Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο Γιώργος Λεβέντης, λέγοντας: «Και την επόμενη βδομάδα εδώ θα είμαι.»

Η Κίρκη είναι η διαγωνιζόμενη κόρη του Δημήτρη Κατσαρού από τους Ζιγκ Ζαγκ που ήδη έχει κεντρίσει το τηλεοπτικό ενδιαφέρον με τις ιντριγκαδόρικες ατάκες της προς την κριτική επιτροπή. Οπότε όλο και σε κάποιο πρωινό-μεσημεριανό-απογευματινό θα την πετύχουμε μέσα στις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μετά την έλευση του Γερμανού συμβούλου, οι αρμοδιότητες του Γιώργου Λεβέντη όσον αφορά το πρόγραμμα, αλλά και γενικότερα τη διοίκηση του ΑΝΤ1, περιορίστηκαν σημαντικά. Ο Λεβέντης διαμαρτυρήθηκε στους υπεύθυνους του ΑΝΤ1, αλλά δεν βρήκε ανταποκριση. Έτσι ο γνωστός μάνατζερ ψάχτηκε και βρήκε τελικά μια πολύ καλή επαγγελματική ευκαιρία στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λεβέντης δέχτηκε πρόταση από την εταιρεία Syco TV, του Simon Cowell για να βρεθεί στο πλευρό του και να αναλάβει το franchising του X Factor σε όλο τον κόσμο. Είναι σημαντικό να πούμε οτι ο Γιώργος Λεβέντης αποχώρησε με δική του πρωτοβουλία και η παραίτηση του ισχύει από 1.1.2011.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γερμανός σύμβουλος του ΑΝΤ1, Alexander Holland, θα γίνει ο νέος γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Λεβέντη. Ο κύριος Χόλαντ αναμένεται να έχει αρμοδιότητες που αφορούν ολόκληρο τον όμιλο ΑΝΤ1 και όχι μόνο την τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου