Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Πιάνει κρίση τη Στέλλα που «πρόδωσε» το Μιχάλη

Οι τύψεις έχουν κυριεύσει τη Στέλλα που μετά την «πισώπλατη μαχαιριά» στον Κύπριο παίκτη Μιχάλη είπε πως δεν αντέχει άλλο στο σπίτι του Big Brother και ότι θα φύγει.

Η 25χρονη παίκτρια από την Κρήτη είχε μία κρίση τύψεων με αποτέλεσμα
να «εκραγεί» και να αρχίσει να φωνάζει ασταμάτητα ενώ ο Γιάννης και ο Γιώργος προσπάθησαν να την ηρεμήσουν και να την κάνουν να αλλάξει γνώμη.

Αφού πήρε την σημασία που ζητούσε, ξάπλωσε μαζί με τον Αλέξη στο κρεβάτι και του ζητούσε να μπει μαζί της... κάτω από τα σεντόνια.
Στην ψηφοφορία της Κυριακής, η Στέλλα έδειξε πως δεν είναι αληθινή στον Μιχάλη αφού ψήφισε τον Κύπριο παίκτη να αποχωρήσει από το σπίτι.
Ο 26χρονος Λεμεσιανός έχει την εντύπωση πως η Κρητικιά είναι καλή του φίλη και μοιράζεται τα προσωπικά του και τις ανησυχίες του μαζί της.

Άφωνοι από την ψήφο της Στέλλας έμειναν όλοι στο στούντιο του Alpha στην ζωντανή μετάδοση της Κυριακής, με την Ρούλα Κορομηλά να σοκάρεται από το γεγονός αυτό ενώ ο συμπαρουσιαστής της, Παύλος σχολίασε: «Είναι πολλές οι 200.000 ευρώ!»

Χαρακτηριστικό είναι το «θεατράκι» που έκανε η 25χρονη παίκτρια μετά την ψηφοφορία.

H Στέλλα είπε: «'Εφθασε η ώρα να αποχωρήσω. Θα πάρω αγκαζέ (από τον αγκώνα) αυτό που θα αποχωρήσει με το κοινό και θα περάσω όξω (έξω)».

'Ενας από τους πιο αληθινούς παίκτες στο Big Brother, o Κρητικός Γιάννης Φουκάκης μάταια προσπαθούσε να καταλάβει τι έπαθε ξαφνικά η Στέλλα αφού μόνο η ίδια και το κοινό γνώριζαν για την «πισώπλατη μαχαιριά».

Πλεόν, περιμένουμε αν πράγματι θα αποχωρήσει από το σπίτι η Κρητικιά παίκτρια ή ήταν και αυτό μία άλλη μία παρουσιά πόσο καλή είναι στις υποκριτικές της ικανότητες;

Σίγουρα θα μπορέσει να κάνει καριέρα ως ηθοποιός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου